Oportunitati

Înapoi
imagine de fundal

A fost deschis apelul pentru parteneri în contextul lansării a două noi parteneriate din cadrul Agendei Urbane pentru UE: Food și Cities of Equality

Vă informăm că a fost deschis apelul pentru parteneri în contextul lansării celor două noi parteneriate din cadrul Agendei Urbane pentru UE: Food și Cities of Equality. Apelul va rămâne deschis pentru orașe, state membre și alte organizații până pe 29 septembrie 2023. Regăsiți mai jos mesajul original al Comisiei Europene, pe care vă rugăm să îl distribuiți mai departe membrilor dvs.

APLICĂ pentru a deveni partener sau coordonator înainte de 29 septembrie pentru parteneriatele nou lansate ale Agendei Urbane pentru UE: https://www.urbanagenda.urban-initiative.eu/news/call-partners-urban-agenda-eu-partnerships -food-and-cities-equality. Toate documentele pentru a aplica și a înțelege apelul sunt disponibile pe acest site. Dacă aveți întrebări suplimentare, vă rugăm să întrebați întrebări frecvente!

Agenda urbană pentru UE – o cooperare interguvernamentală, lansată în 2016 – abordează provocările urbane prin stabilirea de parteneriate între orașe, Comisia Europeană, alte instituții și organisme UE, guverne naționale și alte părți interesate, cum ar fi organizațiile neguvernamentale. Desfășoară o metodă de lucru în care un grup de experți de la diferite niveluri de guvernare analizează problemele urbane cheie și fac propuneri de îmbunătățiri și în care fiecare participant va beneficia de o legătură mai strânsă și directă cu comunitatea urbană și cu experții din domeniile de interes. .

Căutăm parteneri motivați și coordonatori de parteneriat pe următoarele teme:

Orașele Egalității se vor concentra pe integrarea egalității pentru toate grupurile de populație protejate (sau motive de discriminare) într-o manieră intersecțională, pentru a se asigura că chiriașul „nu lăsa pe nimeni în urmă” de-a lungul ambițiilor de a atinge egalitatea sunt concretizate și implementate pentru a ne asigura că nu ne adresăm doar discriminare atunci când se întâmplă, dar creează în mod activ medii pentru egalitate în orașele noastre. Instrumentele și politicile urbane sunt cheia acestui proces, deoarece scopul lor a fost întotdeauna crearea de viitoruri urbane, cu toate acestea, acestea trebuie actualizate pentru a elimina barierele și a servi tuturor.
Alimentația va avea ca scop abordarea unor teme precum agroecologia, justiția alimentară, accesul la pământ și gestionarea terenurilor publice, cu obiectivul de a contribui la dezvoltarea unor sisteme alimentare mai durabile și echitabile. Ar trebui să sublinieze importanța localizării sistemelor alimentare, a încorporării externalităților în prețurile alimentelor și a promovării achizițiilor publice de alimente locale și ecologice. Pledând pentru alinierea politicilor și punerea în comun a resurselor, parteneriatul poate conduce la transformarea sistemică în cadrul UE și poate contribui la obiective mai largi, cum ar fi Pactul verde european și Obiectivele de dezvoltare durabilă ale ONU.

Ședinţă extraordinară în data de 3 octombrie 2024, ora 10.00

Ședinţă extraordinară în data de 3 octombrie 2024, ora 10.00

Ordinea de zi a Ședinţei extraordinare din data de 3 octombrie 2024, ora 10.00
Citește mai mult
Locuri de muncă vacante la data de 26 septembrie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 26 septembrie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

La data de 26.09.2024 au fost declarate de către agenții economici 142 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 163 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă Vrancea …
Citește mai mult
Proces verbal de licitație masă lemnoasă

Proces verbal de licitație masă lemnoasă

PROCES VERBAL DE LICITAȚIE  privind valorificarea prin vânzare la licitație a masei lemnoase din zona Crâng Petrești: Lotul I, format din 74 de arbori cu un volum brut de 36,65 m.c. și Lotul II, format din 127 de arbori cu un volum brut de 39, 85 m.c.
Citește mai mult