Noutati

Înapoi
imagine de fundal

Lucrări de reabilitare finalizate la corpurile de clădire de pe str. Cuza Voda nr. 56 din Focșani

O altă investiție derulată de Consiliul Județean Vrancea, finanțată din fonduri europene, este la final. Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare, a făcut astăzi o vizită pe teren la clădirile proaspăt reabilitate de pe str. Cuza Voda nr. 56, unde au funcționat serviciile publice de pașapoarte, evidența populației, înmatriculări și permise.

Consiliul Județean Vrancea derulează proiectul „Reabilitare energetică și lucrări conexe la corpurile C5, C6 și C7, str. Cuza Voda nr. 56”, lucrările fiind finalizate. Finanțarea a fost asigurată din fonduri europene, în cadrul Programului Operațional Regional 2014-2020, valoarea totală a proiectului fiind de 7.393.442 lei.

”Suntem la finalul unui proiect de reabilitare al corpurilor de clădire unde au funcționat mai multe servicii publice și mă bucur că este un succes, mai ales că lucrările au fost realizate mai devreme cu 2 luni decât termenul de finalizare”, a declarat vicepreședintele Ionel Cel-Mare.

Lucrările au constat în reabilitarea energetică a clădirii (termoizolare, schimbarea tâmplăriei și a ușilor de interior și exterior, achiziția de pompe de căldură, ventilo-convertoare), iar lucrările conexe au cuprins: reparația tencuielii la pereții interiori, reparația acoperișului, montare de gresie în toată clădirea, sistem nou de voce și date, alarmă la incendiu. Lucrările au fost finalizate la începutul lunii martie, cu 2 luni mai devreme decât prevedea proiectul.

 

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

 

   
Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Vrancea din data de  24 aprilie 2024, ora 10.00
Citește mai mult
Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Primul parc tematic din România care va reproduce la scară mai mică Lupta de la Mărășești din Primul Război Mondial va fi realizat în proximitatea Mausoleului Eroilor Mărășești. ”Realizarea unui parc tematic completează oferta muzeistică și educațională pentru copii și tineri în special. Este momentul ideal ca la sărbătorirea unui …
Citește mai mult
Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

La data de 18.04.2024 au fost declarate de către agenții economici 243 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 227 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă 
Citește mai mult