Evenimente

Înapoi
imagine de fundal

Adunarea generală a Asociației Comunelor din România (AcoR) – filiala Vrancea

Consiliul Județean Vrancea a găzduit astăzi Adunarea generală a Asociației Comunelor din România (AcoR) – filiala Vrancea, la care au participat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, președintele ACoR România, Emil Drăghici, președintele ACoR Vrancea Fănică Popa, prefectul Nicușor Halici și subprefecții Claudia Serafimciuc și Gheorghiță Berbece, vicepreședintele CJ Vrancea Ionel Cel-Mare, Mioara Diaconescu (directorul Unității Centrale de Armonizare pentru Auditul Public Intern din cadrul Ministerului Finanțelor Publice), președinții filialelor ACoR din Dâmbovița, Brăila, Neamț, Buzău, Galați și președintele Corpului profesional al secretarilor generali ai comunelor din România – filiala Vrancea,  Liliana Ciocârlan, alături de primarii din județul Vrancea.

”Consiliul Județean este un partener deschis, un susținător al proiectelor dumneavoastră, în această perioadă aveți multe obiective în implementare sau care urmează să fie semnate. Cu multă implicare din partea noastră și a dumneavoastră sper să găsim și soluții la problemele pe care le aveți”, a spus Cătălin Toma, președintele CJ Vrancea, în deschiderea lucrărilor Adunării ACoR.

În cadrul ședinței au fost dezbătute și aprobate raportul președintelui ACoR Vrancea pentru anul 2022, situațiile financiare aferente anului trecut, proiectul de buget pentru acest an și programul de activitate al filialei pentru anul 2023.

Filiala Vrancea a ACoR România a obținut primul loc la nivel național privind activitatea, pentru al patrulea an consecutiv.

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Vrancea din data de  24 aprilie 2024, ora 10.00
Citește mai mult
Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Primul parc tematic din România care va reproduce la scară mai mică Lupta de la Mărășești din Primul Război Mondial va fi realizat în proximitatea Mausoleului Eroilor Mărășești. ”Realizarea unui parc tematic completează oferta muzeistică și educațională pentru copii și tineri în special. Este momentul ideal ca la sărbătorirea unui …
Citește mai mult
Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

La data de 18.04.2024 au fost declarate de către agenții economici 243 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 227 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă 
Citește mai mult