Proiect Implementat

Înapoi
imagine de fundal

Vrancea turistica

Proiectul ”Vrancea turistică”, implementat de Consiliul Judeţean Vrancea in perioada 17.02.2011 – 17.06.2013 si finanţat prin Programul Operaţional Regional 2007-2013. Obiectivul general al proiectului a fost creşterea importanţei turismului, ca factor ce stimulează dezvoltarea economică prin promovarea produselor turistice specifice zonei montane a judetului (resurse naturale şi antropice) din localităţile Boloteşti, Vidra, Valea Sării, Năruja, Paltin, Spulber, Vrîncioaia, Păuleşti, Nistoreşti, Nereju, Bîrseşti, Negrileşti si Tulnici. Valoarea totală a proiectului a fost de 590 604,96 lei.
In perioada postimplementare, Consiliul Judetean Vrancea a menţinut activităţile de sustenabilitate a proiectului, reeditând materialele promoţionale, întreţinând site-ul creat în cadrul proiectului, postând banner-ul online pe site-uri de promovare turistică şi implicându-se anual în organizarea evenimentului din 21 mai de la Negrileşti.
Prin implementarea proiectului “Vrancea turistică” s-a trecut la un program complex de promovare care a crescut şi va continua sa crească vizibilitatea zonei montane a judeţului şi să atragă turişti in leagănul artei populare vrâncene.