Noutati

Înapoi
imagine de fundal

S-a finalizat prima etapă de evaluare a celor 15 dosare, depuse de ONG-uri la CJV, în baza Legii nr. 350/2005

Comisia de evaluare și selecție privind atribuirea proiectelor cu finanțare nerambursabilă alocate de la Bugetul local al Județului Vrancea, pe anul 2022, pentru activități non-profit, de interes județean din domeniile: cultură, educație-tineret, ocuparea forței de muncă și antreprenoriat, activități de voluntariat, sport, sănătate și mediu, anunță:

Suma totală alocată de la bugetul local al UAT Județul Vrancea este de 600.000 lei,  iar valoarea finanțării nerambursabile acordate pentru fiecare proiect nu depășește suma de 60 000 lei, conform prevederilor Hotărârii Consiliului Județean Vrancea nr. 50 din 17 martie 2022.

Până la data limită pentru depunerea proiectelor, 18 mai 2022, ora 16.00, la registratura Consiliului Județean Vrancea au fost depuse un număr de 15 proiecte.

În urma evaluării dosarelor de candidatură situația este următoarea:

  1. Asociația PROPATRIAVOX, proiectul Clasic for Teens Festival”- a întrunit un punctaj de 82 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  2. Asociația Vrancea Montană, proiectul „Vrancea Montană Run”- a întrunit un punctaj de 82 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  3. Asociația Viitor pentru femei, proiectul Tineri independenți și sănătoși pregătiți pentru viață – Descoperirea tradițiilor vrâncene” – a întrunit un punctaj de 77 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  4. Asociația LUMEA LUI PINOCHIO, proiectul Vara cu soare! Călătorie socio-culturală pentru copii și tineri din Panciu” – a întrunit un punctaj de 76,50 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  5. Asociația Monumente în Vrancea, proiectul Mausolee pe bicicletă”a întrunit un punctaj de 75,5 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  6. Asociația Protha Panciu, proiectul Festivalul de Teatru Tânăr ”Ora de teatru” – a întrunit un punctaj de 73 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  7. Societatea Națională de Cruce Roșie din România, Filiala Vrancea, proiectul V.O.L.U.N.T.A.R. – a întrunit un punctaj de 72,50 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  8. Asociația AFEMIS, proiectul „Tabăra AddictOFF”– a întrunit un punctaj de 71,5 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  9. Asociația Tenis Club Focșani, proiectul Școala de vară Holistic” – a întrunit un punctaj de 68 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  10. Asociația Clubul Sportiv Alpha Mind, proiectul Ciclismul ca sport în zona rurală și urbană” – a întrunit un punctaj de 66 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  11. Asociația Clubul Sportiv Alpha Mind, proiectul Amenajarea unui teren de antrenament și divertisment pentru tineri– a întrunit un punctaj de 64 puncte și a fost declarat eligibil pentru finanțare.
  12. Asociația Culturală ”FLORIN MUSCALU”, proiectul ”Interviurile lui Muscalu”, neconform din motivul:
  • neîndeplinirea cofinanțării de minim 10% din valoarea totală a proiectului (art. 2 lit. i) și art. 9 alin 7 din Regulament)

A fost declarat neeligibil pentru finanțare.

  1. Asociația Voluntariat pentru Viață, proiectul „Tinerii. Arhitecții Schimbării”- declarat neeligibil pentru finanțare din următorul motiv:

în urma solicitării de clarificări nr. 2, valoarea cofinanțării a fost redusă, nemaiîndeplinind pragul de minim 10% din valoarea totală a proiectului (art. 2 lit. i) și art. 9 alin 7 din Regulament)

14. Asociația CS SATORI FOCȘANI KARATE CLUB, proiectulFinanțare nerambursabilă activități sportive pentru tineret” neconform din motivele:

  1. Lipsă documentație în două exemplare (art. 19 și art. 29 lit. a din Regulament)
  2. Lipsă dovadă sediu, statut și certificat de înregistrare fiscală (art. 23 alin (1) lit. d) din Regulament)
  3. Lipsa situații financiare la 2021 (art. 23 alin (1) lit. h) din Regulament)
  4. Lipsă extras cont (art. 23 alin (1) lit. e) din Regulament)
  5. Lipsă act identitate (art. 23 alin (1) lit. k) din Regulament)
  6. Lipsă certificat de identitate sportivă (art. 23 alin (1) lit. j) din Regulament)

A fost declarat neeligibil pentru finanțare.

  1. Asociația pentru protecția copiilor și vârstnicilor „Sf. Stelian”, proiectul „Prevenție sanitară în rândul tinerilor” neconform din motivele:
  1. Documentația nu este prezentată și pe suport electronic (art. 19 și art. 29 lit. a din Regulament)
  2. Lipsă situații financiare pentru anul 2021, inclusiv recipisă (art. 23 alin (1) lit. h) din Regulament)
  3. Lipsă extras cont (art. 23 alin (1) lit. e) din Regulament)

A fost declarat neeligibil pentru finanțare.

Contestațiile se pot depune până la data de 30.05.2022, ora 10.00, la registratura Consiliului Județean Vrancea sau la adresa de email: contact@cjvrancea.ro, cu mențiunea ”În atenția secretariatului comisiei de soluționare a contestațiilor  având ca obiect atribuirea contractelor de finanțare nerambursabilă de la bugetul local al Județului Vrancea cf. Legii 350/2005”.

 

Președinte         

Comisia de evaluare și selecție privind atribuirea proiectelor cu finanțare nerambursabilă

Claudiu Matei

 

 

 

 

Viitor puternic, prin educație și formare profesională!

Viitor puternic, prin educație și formare profesională!

Am virat bursele pentru cei 24 de elevi care beneficiază de acest sprijin financiar din partea Consiliului Județean Vrancea, pentru luna decembrie 2024, în cadrul proiectului “𝐶𝑎𝑚𝑝𝑢𝑠 𝑝𝑟𝑜𝑓𝑒𝑠𝑖𝑜𝑛𝑎𝑙 𝑖𝑛𝑡𝑒𝑔𝑟𝑎𝑡, 𝑙𝑖𝑐𝑒𝑎𝑙 𝑠̦𝑖 𝑢𝑛𝑖𝑣𝑒𝑟𝑠𝑖𝑡𝑎𝑟 𝑗𝑢𝑑𝑒𝑡̦𝑢𝑙 𝑉𝑟𝑎𝑛𝑐𝑒𝑎“. Elevii de la colegiile tehnice ”Edmond Nicolau”, ”Ion Mincu” și ”Valeriu D. Cotea” din Focșani urmează …
Citește mai mult
Vrancea – Viziune – Viiitor

Vrancea – Viziune – Viiitor

Viitorul este al tinerei generații pasionată de tehnologie, inovare și creativitate, iar noi o susținem din toată inima! Consiliul Județean Vrancea sprijină în calitate de partener organizarea concursului First Tech Challenge (FTC), cel mai mare program educațional de robotică din România pentru elevii de liceu. Astăzi, la Muzeul Viei și …
Citește mai mult
Informare – finanțare a Consiliului european pentru inovare pentru IMM-uri și start-ups-urilor de inovare

Informare – finanțare a Consiliului european pentru inovare pentru IMM-uri și start-ups-urilor de inovare

Comisia europeană, prin adoptarea Programului de lucru anual 2025 al « Consiliului european pentru inovare » (CEI/EIC), anunţă deschiderea unei finanţări care vizează IMM-urile şi start-ups-urile inovatoare europene. Consiliul european pentru inovare a fost lansat în martie 2021 ca noutate în cadrul programului « Orizont Europa », după un proiect-pilot care s-a derulat în perioada 2018-2020. …
Citește mai mult