Evenimente

Înapoi
imagine de fundal

Operaționalizarea noului sediu al plutonului de jandarmi Panciu

Astăzi a avut loc inaugurarea noului sediu al plutonului de jandarmi Panciu, în cadrul unei ceremonii la care au participat din partea Consiliului Județean Vrancea președintele Cătălin Toma și vicepreședintele Ionel Cel-Mare.
”Împreună trebuie să facem toate eforturile necesare pentru ca România să fie în siguranță. Vă felicit pentru profesionalismul dumneavoastră și vă mulțumesc sincer pentru că vă îndepliniți misiunea cu dedicare, pentru a asigura ordinea și paza și pentru a preîntâmpina riscurile pe care le avem cu toții. Îl felicit și pe primarul orașului Panciu, domnul Nicolai Mărăscu, pentru că împreună cu Jandarmeria, cu domnul comandant Adrian Babiș, au pus în practică acest proiect, de a găsi un spațiu nou, în așa fel încât să aveți parte de condiții civilizate. România are viitor atât timp cât noi, instituțiile publice, suntem în măsură să îl apărăm”, a fost mesajul președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma.
Prima atestare documentară a Secției de Jandarmi Panciu a fost în anul 1901, aceasta fiind parte componentă a Companiei de Jandarmi Putna.
    
PROCES VERBAL DE LICITAȚIE

PROCES VERBAL DE LICITAȚIE

Încheiat astăzi 31.05.2023, la sediul Consiliului Județean Vrancea, str. Dimitrie Cantemir nr.1-3, Focșani cu ocazia desfășurării ședinței publice de licitație, cu preselecție, cu strigare, privind valorificarea masei lemnoase situată pe raza comunei Soveja, pe amplasamentul terenului identificat în cartea funciară nr. 51737 Soveja, aferentă unui număr de 153 arbori cu …
Citește mai mult
Ședința ordinară a Consiliului Judeţean Vrancea în data de 7 iunie 2023, ora 10.00

Ședința ordinară a Consiliului Judeţean Vrancea în data de 7 iunie 2023, ora 10.00

Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Judeţean Vrancea din data de  7 iunie 2023, ora 10.00
Citește mai mult
ANUNŢ PUBLIC asupra definitivării Raportului de mediu „Construire parc industrial Vrancea ”

ANUNŢ PUBLIC asupra definitivării Raportului de mediu „Construire parc industrial Vrancea ”

,,UNITATEA ADMINISTRATIV TERITORIALĂ JUDEȚUL VRANCEA, titular al PUZ – „Construire parc industrial Vrancea ”, propus a fi amplasat în extravilanul comunei Garoafa, T57, P 231, CF 57188, 57190, judeţul Vrancea, anunţă publicul interesat asupra definitivării Raportului de mediu şi organizarea dezbaterii publice a acestuia în data de 18.07.2023 la ora …
Citește mai mult