Evenimente

Înapoi
imagine de fundal

Lansare de carte a scriitorului focșănean Daniel Mușat Mureșanu, la Galeriile de Artă

La Galeriile de Artă din Focșani a avut loc astăzi lansarea de carte a scriitorului focșănean Daniel Mușat Mureșanu, volumele „În căutarea…Focșaniului pierdut” (volumul II) și „Strada Mare a Unirii, colț cu Republicii” (volumul I), în cadrul Săptămânii Naționale a Bibliotecarului, organizată de Consiliul Județean Vrancea, prin Biblioteca Județeană „Duiliu Zamfirescu”.

La evenimentul de lansare a participat și președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, care l-a felicitat pe autor. ”Sunt convins că în această lucrare vorbiți despre oameni, locuri, toate aceste bogății pe care sufletul le poate avea de-a lungul existenței sale. Vorbim de Focșani, de istorie, de personalități care au marcat soarta acestei țări. Vă felicit pentru această lucrare!”, a spus în deschiderea evenimentului președintele Cătălin Toma.

Cele două volume semnate de Daniel Mușat Mureșanu reprezintă un omagiu adus orașului Focșani și personalităților urbei noastre.

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

 

ANUNȚ PUBLIC

ANUNȚ PUBLIC

CONSILIUL JUDEŢEAN VRANCEA, anunță publicul interesat asupra depunerii solicitării de emitere a acordului de mediu pentru proiectul: “Consolidare, Reabilitare, Extindere, Modernizare și Dotare Stadion Tineretului”
Citește mai mult
Calendarul evenimentelor din județul Vrancea în anul 2024

Calendarul evenimentelor din județul Vrancea în anul 2024

Pentru a vizualiza ce evenimente culturale, comemorative sau sociale sunt programate să se desfășoare în județul nostru în acest an, accesați  Calendarul evenimentelor din județul Vrancea în anul 2024 .
Citește mai mult
Lansarea platformei EU Rural Toolkit

Lansarea platformei EU Rural Toolkit

A fost lansat de către Comisia Europeană, respectiv Centrul Comun de Cercetare (JRC), în colaborare cu DG REGIO și DG AGRI, un ghid interactiv (online) care prezintă toate instrumentele de finanțare disponibile la nivelul UE pentru zonele rurale (https://funding.rural-vision.europa.eu/?lng=ro) Toolkit-ul Rural cuprinde oportunități de finanțare din 26 de fonduri ale UE, pentru antreprenorii și autoritățile locale din zonele …
Citește mai mult