Noutati

Înapoi
imagine de fundal

Județul Vrancea, reprezentat la Adunarea Regiunilor Europene din Barcelona de către președintele Cătălin Toma

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a participat la Adunarea Generală a Adunării Regiunilor Europene (AER), care s-a desfășurat în perioada 27 – 30 iunie 2023, la Barcelona.
În cadrul evenimentului, președintele Cătălin Toma a participat la dezbateri despre turismul sustenabil, viitorul pieței de muncă europene în contextul tranziției către o economie verde și digitalizare și despre susținerea tinerilor întreprinzători. ”Discuții despre cum va arăta peisajul muncii în viitor au loc în întreaga lume. Pe măsură ce Europa își revine din impactul crizei Covid-19 și profită de oportunitățile tranziției verzi și digitale pentru a construi o economie mai prosperă, mai verde și mai echitabilă, această dezbatere, organizată în cadrul Anului european al competențelor, explorează provocările și oportunitățile cu care se confruntă regiunile în adaptarea la natura în schimbare a muncii și modul în care se pot pregăti cel mai bine pentru viitor”, a transmis Cătălin Toma.
În ziua de vineri, 30 iunie, a avut loc Adunarea Generală a AER, în care au fost prezentate rapoartele de activitate pentru anul 2022 și au fost desemnați prin vot noul președinte al AER, în persoana lui Albert Castellanos Maduell (Catalonia, Spania), trezorierul și noii vicepreședinți ai AER.
Județul Vrancea este membru al Adunării Regiunilor Europene din anul 2001.
Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea
     
Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Vrancea din data de  24 aprilie 2024, ora 10.00
Citește mai mult
Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Primul parc tematic din România care va reproduce la scară mai mică Lupta de la Mărășești din Primul Război Mondial va fi realizat în proximitatea Mausoleului Eroilor Mărășești. ”Realizarea unui parc tematic completează oferta muzeistică și educațională pentru copii și tineri în special. Este momentul ideal ca la sărbătorirea unui …
Citește mai mult
Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

La data de 18.04.2024 au fost declarate de către agenții economici 243 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 227 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă 
Citește mai mult