Noutati

Înapoi
imagine de fundal

Județul Vrancea, reprezentat la Adunarea Regiunilor Europene din Barcelona de către președintele Cătălin Toma

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a participat la Adunarea Generală a Adunării Regiunilor Europene (AER), care s-a desfășurat în perioada 27 – 30 iunie 2023, la Barcelona.
În cadrul evenimentului, președintele Cătălin Toma a participat la dezbateri despre turismul sustenabil, viitorul pieței de muncă europene în contextul tranziției către o economie verde și digitalizare și despre susținerea tinerilor întreprinzători. ”Discuții despre cum va arăta peisajul muncii în viitor au loc în întreaga lume. Pe măsură ce Europa își revine din impactul crizei Covid-19 și profită de oportunitățile tranziției verzi și digitale pentru a construi o economie mai prosperă, mai verde și mai echitabilă, această dezbatere, organizată în cadrul Anului european al competențelor, explorează provocările și oportunitățile cu care se confruntă regiunile în adaptarea la natura în schimbare a muncii și modul în care se pot pregăti cel mai bine pentru viitor”, a transmis Cătălin Toma.
În ziua de vineri, 30 iunie, a avut loc Adunarea Generală a AER, în care au fost prezentate rapoartele de activitate pentru anul 2022 și au fost desemnați prin vot noul președinte al AER, în persoana lui Albert Castellanos Maduell (Catalonia, Spania), trezorierul și noii vicepreședinți ai AER.
Județul Vrancea este membru al Adunării Regiunilor Europene din anul 2001.
Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea
     
Ședință ordinară în data de 28 septembrie 2023, ora 10.00

Ședință ordinară în data de 28 septembrie 2023, ora 10.00

Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Vrancea, din data de 28 septembrie 2023, ora 10.00
Citește mai mult
INFORMARE DE PRESĂ

INFORMARE DE PRESĂ

Având în vedere interesul manifestat de mass-media cu privire la certificatul de urbanism emis de administrația județeană în scopul construirii Autostrăzii Focșani – Bacău, facem următoarele precizări : • Consiliul Județean Vrancea a emis Certificatul de urbanism nr. 203/09.09.2020 în scopul ”Autostrada Focșani-Bacău (inclusiv rețele de utilități) – cu amplasamentul …
Citește mai mult
𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋 𝐕𝐈𝐙𝐈𝐓𝐄𝐈 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧-𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐕𝐄𝐒̦𝐓𝐄𝐀- 𝐉𝐨𝐢, 𝟐𝟏 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋 𝐕𝐈𝐙𝐈𝐓𝐄𝐈 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧-𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐕𝐄𝐒̦𝐓𝐄𝐀- 𝐉𝐨𝐢, 𝟐𝟏 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑

PROGRAM VIZITĂ 9.45  Sosire la Focșani ♦ 10.00 – 11.30 Participare la Adunarea Generală a Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România Locație: Sala Mare de Ședințe a Consiliului Județean Vrancea (Focșani) ♦ 13.00 -  15.00 Întâlnire cu primarii din județul Vrancea Locație: Sala de Ședințe a Primăriei Focșani Temă …
Citește mai mult