Anunturi

Înapoi
imagine de fundal

ANUNȚ DE INFORMARE

Anunț de Informare a publicului

privind solicitarea de emitere a avizului de gospodărire a apelor/aviz de amplasare pentru realizarea lucrărilor  ”Construire Spitalul Județean de Urgență Focșani –  județul Vrancea”

Această informare este efectuată de Consiliul Județean Vrancea, Municipiul Focșani, B-dul. Dimitrie Cantemir nr. 1, județul Vrancea, tel. 0237/213057, ce intenționează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Vrancea aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasament pentru realizarea lucrărilor  ”Construire Spitalul Județean de Urgență Focșani –  județul Vrancea”, amplasate în Municipiul Focșani, intravilan CF70881, 70735, 70861, T80, P422/1, P422/2, P424/1, T88, P435, județul Vrancea.

Această investiție este nouă.

Ca rezultat al procesului de construire și funcționare vor rezulta temporar/permanent următoarele ape uzate tehnologice ce se vor evacua în rețeaua de canalizare publică a municipiului Focșani, după ce au fost pre-epurate printr-o stație de tratare pentru ape uzate.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa la sediul Consiliului Județean Vrancea sau la adresa de e-mail pavel.oana@cjvrancea.ro, după data de 01.02.2024.

Mesaje de condoleanțe pentru Cătălin Toma, transmise de reprezentanții Uniunii Europene

Mesaje de condoleanțe pentru Cătălin Toma, transmise de reprezentanții Uniunii Europene

Vestea neașteptată a trecerii în neființă a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, în timp ce era în plină activitate, i-a surprins și întristat și pe reprezentanții forurilor europene în care era membru. Aceștia au transmis mai multe mesaje de condoleanțe în care își exprimă regretele cu privire la acest …
Citește mai mult
Președintele Cătălin Toma a decedat sâmbătă, 17 februarie 2024

Președintele Cătălin Toma a decedat sâmbătă, 17 februarie 2024

Cu profundă tristețe și regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma veștii tragice privind moartea neașteptată a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat și un om remarcabil. Cătălin Toma a fost nu doar un președinte al Consiliului Județean, ci și un prieten, un …
Citește mai mult
Toate traseele de transport public județean din Vrancea, acum disponibile pe Google Maps!

Toate traseele de transport public județean din Vrancea, acum disponibile pe Google Maps!

Consiliul Județean Vrancea anunță lansarea unui proiect important pentru mobilitatea cetățenilor: integrarea tuturor traseelor de transport public județean pe platforma Google Maps. Planificați-vă călătoria cu ușurință, folosind harta interactivă Google Maps. CUM? În Google Maps introduceți în caseta de căutare localitatea în care vreți să ajungeți (eventual adresa exactă), bifați …
Citește mai mult