Anunturi

Înapoi
imagine de fundal

ANUNȚ DE INFORMARE

Anunț de Informare a publicului

privind solicitarea de emitere a avizului de gospodărire a apelor/aviz de amplasare pentru realizarea lucrărilor  ”Construire Spitalul Județean de Urgență Focșani –  județul Vrancea”

Această informare este efectuată de Consiliul Județean Vrancea, Municipiul Focșani, B-dul. Dimitrie Cantemir nr. 1, județul Vrancea, tel. 0237/213057, ce intenționează să solicite de la Sistemul de Gospodărire a Apelor Vrancea aviz de gospodărire a apelor/aviz de amplasament pentru realizarea lucrărilor  ”Construire Spitalul Județean de Urgență Focșani –  județul Vrancea”, amplasate în Municipiul Focșani, intravilan CF70881, 70735, 70861, T80, P422/1, P422/2, P424/1, T88, P435, județul Vrancea.

Această investiție este nouă.

Ca rezultat al procesului de construire și funcționare vor rezulta temporar/permanent următoarele ape uzate tehnologice ce se vor evacua în rețeaua de canalizare publică a municipiului Focșani, după ce au fost pre-epurate printr-o stație de tratare pentru ape uzate.

Persoanele care doresc să obțină informații suplimentare cu privire la solicitarea avizului de gospodărire a apelor pot contacta solicitantul de aviz la adresa menționată.

Persoanele care doresc să transmită observații, sugestii și recomandări se pot adresa la sediul Consiliului Județean Vrancea sau la adresa de e-mail pavel.oana@cjvrancea.ro, după data de 01.02.2024.

ANUNȚ PUBLIC

ANUNȚ PUBLIC

𝐀𝐜𝐭𝐢𝐯𝐢𝐭𝐚𝐭𝐞𝐚 𝐁𝐚𝐳𝐢𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐝𝐞 𝐈̂𝐧𝐨𝐭 𝐝𝐢𝐝𝐚𝐜𝐭𝐢𝐜 𝐯𝐚 𝐟𝐢 𝐬𝐮𝐬𝐩𝐞𝐧𝐝𝐚𝐭𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐥𝐮𝐧𝐚 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞! Având în vedere ORDINUL nr. 994/2018 pentru modificarea și completarea Normelor de igienă și sănătate publică privind mediul de viață al populației, vă aducem la cunoștință că în perioada 𝟎𝟏 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐4-𝟎𝟏 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐4 este necesară suspendarea activității cu …
Citește mai mult
Vrancea devine Curată, din 16 iulie: începe operarea Centrului de Management Integrat al Deșeurilor de la Haret

Vrancea devine Curată, din 16 iulie: începe operarea Centrului de Management Integrat al Deșeurilor de la Haret

Sistemul de management integrat al deșeurilor din județul Vrancea va deveni operațional începând cu data de 16 iulie 2024, când va intra în funcțiune Centrul de Management Integrat al Deșeurilor (CMID) de la Haret și cele 3 stații de transfer ale deșeurilor de la Focșani, Vidra și Adjud, operate de …
Citește mai mult
Locuri de muncă vacante la data de 4 iulie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 4 iulie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

La data de 04.07.2024 au fost declarate de către agenții economici 224 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 119 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă 
Citește mai mult