Noutati

Înapoi
imagine de fundal

Garanția susținerii și dezvoltării comunității vrâncene – subiect al unui seminar susținut de Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru IMM-uri și sprijinit de Consiliul Județean Vrancea

 

În data de 18 februarie 2019, începând cu ora 10.30, în Sala de Ședințe a Consiliului Județean Vrancea, Fondul Național de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici și Mijlocii (FNGCIMM) va lansa seria de seminarii Soluții de dezvoltare a antreprenoriatului și comunităților locale românești.

Organizat sub auspiciul Conferințele BTL Design, primul eveniment din seria de seminarii, intitulat „FNGCIMM – garanția susținerii și dezvoltării comunității vrâncene” va fi dedicat beneficiarilor publici, antreprenorilor și fermierilor din zonă.

Reprezentanții autorităților locale la nivel de județ, alături de repezentanți ai Agenției pentru Finanțarea Investițiilor Rurale și ai Autorității de Management pentru Programul Operațional de Pescuit și Afaceri Maritime vor prezenta aspecte relevante pentru zona Vrancea privitoare la proiectele și programele de finanțare destinate dezvoltării durabile la nivel local, în zonele rurale, precum și aspecte legate de dezvoltarea acvaculturii și pescuitului în România.

FNGCIMM și First Bank vor completa tabloul de oportunități prezentat comunităților locale și mediului antreprenorial cu soluții de finanțare și garantare destinate susținerii proiectelor de infrastructură, a proiectelor de investiții și dezvoltare a sectorului antreprenorial și a fermierilor.

„Sprijinul oferit de Consiliul Județean Vrancea ne oferă oportunitatea dialogului direct și deschis cu comunitățile vrâncene, potențialii beneficiari ai soluțiilor de garantare din portofoliul nostru. Prin aceasta serie de seminarii, ce va fi lansată luni, 18 februarie, la Focșani, dorim să venim in întâmpinarea nevoilor de finanțare ale fermierilor, antreprenorilor sau ale beneficiarilor din sectorul public, cu soluții de garantare adaptate. ” a declarat Gheorghe Lăpădat, Director General al FNGCIMM.

Fondul Naţional de Garantare a Creditelor pentru Întreprinderile Mici şi Mijlocii (FNGCIMM SA-IFN) este o instituţie financiară nebancară, cu capital de risc, înfiinţată în scopul facilitării accesului IMM-urilor la finanţări, prin acordarea de garanţii pentru instrumentele de finanţare contractate de la bănci comerciale sau din alte surse. FNGCIMM instrumentează programe guvernamentale destinate relansării economice, dezvoltării mediului de afaceri, precum şi creării și susținerii de locuri de muncă, funcţionând ca o societate comercială pe acţiuni, cu acţionar unic statul român, sub supravegherea prudenţială a Băncii Naţionale a României.

Garanţia FNGCIMM SA – IFN este de maxim 80% din valoarea împrumutului, fără a depăși suma de 2,5 milioane euro/beneficiar şi se emite la solicitarea instituţiilor finanţatoare partenere, pentru finanţări aprobate, pe baza analizei documentelor prezentate de către finanţator.

FNGCIMM SA – IFN colaborează cu 27 instituţii financiare în baza unor convenţii de lucru. Garanția FNGCIMM SA – IFN este cea mai lichidă garanție, plătibilă în maxim 90 zile de la solicitarea de plată a finanţatorului, însoţită de documentaţia completă, față de minim 2 ani, durata medie de executare a unei ipoteci.

FNGCIMM SA – IFN asigură o acoperire teritorială națională, răspunzând solicitărilor întreprinzătorilor prin toate cele 3 sucursale, 4 reprezentanțe și 3 filiale. În baza apartenenței sale la AECM (Asociația Europeană a Instituțiilor de Garantare – asociație ce reunește 47 de fonduri de garantare mutuale, private și publice, bănci de dezvoltare și fonduri de contragarantare din 23 de state membre ale UE, precum și din Turcia, Serbia, Bosnia și Herzegovina, Federația Rusă și Kosovo), FNGCIMM funcționează după reguli şi principii europene.

Pentru informații suplimentare :
021.310.18.74 int.193
info@fngcimm.ro
Direcția Marketing, relații clienți și consiliere

Sistem de management al calității și performanței implementat la nivelul Consiliului Județean Vrancea

Sistem de management al calității și performanței implementat la nivelul Consiliului Județean Vrancea

Unitatea Administrativ Teritorială Judeţul Vrancea, în calitate de beneficiar, anunță finalizarea activităților proiectului „Sistem de management al calitatii si performantei implementat la nivelul Consiliului Județean Vrancea”, cod proiect 154708. Proiectul a fost finanțat în cadrul Programului Operațional Capacitate Administrativă, Cod apel: POCA/972/2/1/ Introducerea de sisteme și standarde comune în administrația …
Citește mai mult
Locuri de muncă vacante la data de 31.05.2023 în Județul Vrancea și în Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 31.05.2023 în Județul Vrancea și în Uniunea Europeană

La data de 31.05.2023 au fost declarate de către agenții economici 243 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 273 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm sa accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă vacante ⇓
Citește mai mult
𝐒𝐞 𝐚𝐬𝐟𝐚𝐥𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐉𝐚𝐫𝐢𝐬̦𝐭𝐞𝐚, 𝐩𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟓𝐍!

𝐒𝐞 𝐚𝐬𝐟𝐚𝐥𝐭𝐞𝐚𝐳𝐚̆ 𝐢̂𝐧 𝐜𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮𝐥 𝐜𝐨𝐦𝐮𝐧𝐞𝐢 𝐉𝐚𝐫𝐢𝐬̦𝐭𝐞𝐚, 𝐩𝐞 𝐝𝐫𝐮𝐦𝐮𝐥 𝐣𝐮𝐝𝐞𝐭̦𝐞𝐚𝐧 𝟐𝟎𝟓𝐍!

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, alături de primarul comunei Jariștea, Marius Ciprian Grama, de consilierul județean Claudiu Matei și de specialiști din cadrul Consiliului Județean Vrancea, a fost astăzi într-o vizită pe teren, în centrul comunei Jariștea, unde a început asfaltarea ultimului tronson de 2 kilometri din DJ 205N …
Citește mai mult