Evenimente

Înapoi
imagine de fundal

Festivalul de Teatru Tânăr “Ora de Teatru”: 7-11 septembrie 2022

Festivalul de Teatru Tânăr “Ora de Teatru”, ediția a IV-a, organizat de Asociația Protha Panciu, susținut și finanțat de Consiliul Județean Vrancea, se apropie de start!
Evenimentul va avea loc între 7-11 septembrie 2022, având ca locație principală Zaga Zaga Sat.
Liceeni din România și Republica Moldova vor participa la ateliere de teatru susținute de personalități din lumea teatrului și se vor întâlni cu cadrele universitare de la Universitatea Naţională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale” din București, partenerul principal al evenimentului, în cadrul unui colocviu educațional.
”Susținem proiectele de educație non-formală dedicate noii generații, prin care tinerii, atât din mediul rural, cât și urban, pot interacționa cu personalități ale culturii și artei, și se pot dezvolta armonios prin intermediul teatrului și cărții. Felicitări organizatorilor!”, a declarat Cătălin Toma, președintele Consiliului Județean Vrancea.
Spectacolele și trupele de liceeni care vor evolua în fața juriului sunt: Trupa “Ad Hoc” Pitești, Trupa “Artis” Piatra Neamț, Trupa “Calea Ferată” Constanța, Trupa “Ghioceii” Mingir, Trupa “Leira” Râmnicu Vâlcea, Trupa “Ludicii” Brăila, Trupa “Ștefan Iordache” București, Trupa “Thaliamar” Mangalia, Trupa “9Theatre” Cluj Napoca. Juriului acestei ediții a festivalului va fi format din actrița Adriana Trandafir (președintele juriului), regizorul Gheorghe Balint și actorul Ștefan Lupu.
Localitățile în care se vor juca spectacolele liceenilor vor fi: Focșani, Adjud, Mărășești, Odobești, Panciu, Pufești, Soveja, Vidra și Vizantea Livezi. Intrarea la activitățile proiectului va fi liberă.
Marți, 4 octombrie 2022 va fi Ședința Extraordinară a Consiliului Județean Vrancea

Marți, 4 octombrie 2022 va fi Ședința Extraordinară a Consiliului Județean Vrancea

Dispoziția nr. 333 din 29 septembrie 2022 privind convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 4 octombrie 2022, ora 10.00
Citește mai mult
Din 5 octombrie nu vor mai putea fi furnizate produse lactate în școlile din Vrancea

Din 5 octombrie nu vor mai putea fi furnizate produse lactate în școlile din Vrancea

Consiliul Județean Vrancea anunță faptul că începând cu data de 5 octombrie 2022 nu se vor mai furniza lapte și produse lactate în școlile din județul Vrancea, ca urmare a solicitării de reziliere a acordului cadru din ”Programul Național în Școli al României 2017-2023”, venită din partea operatorului economic SC …
Citește mai mult
Locuri de muncă vacante la data de 22.09.2022 în Județul Vrancea și în Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 22.09.2022 în Județul Vrancea și în Uniunea Europeană

În data de 22.09.2022 au fost declarate de către agenții economici 201 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 196  locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm sa accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă 
Citește mai mult