Evenimente

Înapoi
imagine de fundal

”Cupa Moș Crăciun” pentru copii, la Bazinul de Înot Didactic din Focșani

Suntem încântați să vă anunțăm un eveniment special care va aduce magia Crăciunului la Bazinul de Înot Didactic din Focșani – ”CUPA MOȘ CRĂCIUN”!

Scopul evenimentului:
Promovarea și dezvoltarea natației la nivel local, stimularea spiritului de competiție și menținerea motivației sportive.

Data și locul desfășurării:
Competiția va avea loc în ziua de 23 decembrie 2023, începând cu ora 10:00, la Bazinul de Înot Didactic din strada Aleea Stadionului nr. 2, din Focșani.

Cine poate participa:
Copii cu vârste cuprinse între 5 și 18 ani, care sunt elevi în școlile din județul Vrancea.

Condiții de participare: Înscrierea participanților are loc între 11 – 18 decembrie 2023, ora 21:00, la recepția Bazinului, prin completarea formularului de înscriere.

Premii:
Diplome și medalii pentru locurile I, II și III.
Toți participanții vor primi diplome de participare.

Detalii Importante:

Activitatea cu publicul va fi suspendată în data de 23 decembrie, conform regulamentului, în intervalul orar 10.00 – 15.00.
Intrarea în tribune este liberă în limita locurilor disponibile.

Regulamentul complet al concursului, aici ⇒REGULAMENT .

Vă așteptăm cu bucurie să împărtășiți această experiență magică de înot și să sărbătorim împreună spiritul Crăciunului la Bazinul de Înot Didactic din Focșani!

Mesaje de condoleanțe pentru Cătălin Toma, transmise de reprezentanții Uniunii Europene

Mesaje de condoleanțe pentru Cătălin Toma, transmise de reprezentanții Uniunii Europene

Vestea neașteptată a trecerii în neființă a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, în timp ce era în plină activitate, i-a surprins și întristat și pe reprezentanții forurilor europene în care era membru. Aceștia au transmis mai multe mesaje de condoleanțe în care își exprimă regretele cu privire la acest …
Citește mai mult
Președintele Cătălin Toma a decedat sâmbătă, 17 februarie 2024

Președintele Cătălin Toma a decedat sâmbătă, 17 februarie 2024

Cu profundă tristețe și regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma veștii tragice privind moartea neașteptată a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat și un om remarcabil. Cătălin Toma a fost nu doar un președinte al Consiliului Județean, ci și un prieten, un …
Citește mai mult
Toate traseele de transport public județean din Vrancea, acum disponibile pe Google Maps!

Toate traseele de transport public județean din Vrancea, acum disponibile pe Google Maps!

Consiliul Județean Vrancea anunță lansarea unui proiect important pentru mobilitatea cetățenilor: integrarea tuturor traseelor de transport public județean pe platforma Google Maps. Planificați-vă călătoria cu ușurință, folosind harta interactivă Google Maps. CUM? În Google Maps introduceți în caseta de căutare localitatea în care vreți să ajungeți (eventual adresa exactă), bifați …
Citește mai mult