Noutati

Înapoi
imagine de fundal

Consiliul Județean Vrancea a premiat excelența în educație și sport

Olimpicii și sportivii cu rezultate deosebite la nivel național în anul 2022 au fost premiați astăzi de  președintele Cătălin Toma și vicepreședintele Ionel Cel-Mare, în cadrul ceremoniei de premiere ”Olimpicii pe primul loc!”, devenită o tradiție la Consiliul Județean Vrancea.

 Au primit diplome de excelență și premii în bani 111 elevi din clasele V-XII și 125 de profesori coordonatori, care au obținut premii la etapele naționale ale olimpiadelor pe discipline (locul I, II, III, mențiune) sau locul I la nivel județean și s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor  școlare în acest an, în baza listelor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.

Au fost premiați și 70 de sportivi vrânceni și 25 de antrenori, din disciplinele: gimnastică, judo, atletism, tir sportiv, tenis, box și handbal. Printre premianți s-au numărat și Ana Maria Bărbosu, cea mai bună gimnastă a momentului din România, multiplă campioană europeană, și Claudia Prisecaru, campioană națională la proba de 3000 m obstacole.

”Vă mulțumesc pentru faptul că reprezentați cu succes județul Vrancea și pentru rezultatele meritorii pe care le aveți. Dorința mea este de a susține educația și sportul, pentru că atât timp cât susținem educația susținem viitorul acestei frumoase țări din care facem parte, România. Județul Vrancea are mulți premianți și vă felicit pentru acest lucru! Prin voi, Vrancea are viitor, prin voi noi devenim mai puternici și putem să generăm proiecte prin care să valorificăm și experiența dumneavoastră”, a declarat președintele Cătălin Toma în cadrul ceremoniei de premiere.

Fondul de premiere alocat pentru olimpicii și sportivii Vrancei, aprobat de Consiliul Județean Vrancea pentru acest an, a fost de 300.000 lei, de trei ori mai mare în comparație cu anul 2021.

 

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

 

Practici sociale inovatoare pentru combaterea fenomenului persoanelor fără locuinţă

Practici sociale inovatoare pentru combaterea fenomenului persoanelor fără locuinţă

Direcţia generală « Ocupare, Afaceri sociale şi Incluziune » din cadrul Comisiei Europene a deschis o finanţare prin programul “Fondul Social European+”, componenta “Ocupare şi inovare socială” (EaSI), care vizează combaterea fenomenului persoanelor fără locuinţă. Titlul cererii : “Practici sociale inovatoare pentru combaterea fenomenului persoanelor fără locuinţă” În conformitate cu obiectivele programului anual …
Citește mai mult
Locuri de muncă vacante la data de 28 septembrie 2023 în Județul Vrancea și în Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 28 septembrie 2023 în Județul Vrancea și în Uniunea Europeană

La data de 28.09.2023 au fost declarate de către agenții economici 247 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și  169 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă Vrancea Locuri …
Citește mai mult
Tinerii din sistemul de protecție a copilului, informați în cadrul unei campanii a DGASPC Vrancea

Tinerii din sistemul de protecție a copilului, informați în cadrul unei campanii a DGASPC Vrancea

Consiliul Județean Vrancea a găzduit astăzi un eveniment dedicat tinerilor beneficiari ai sistemului de protecție specială, în cadrul unei campanii de conștientizare și informare organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, la inițiativa Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și în colaborare cu Autoritatea …
Citește mai mult