Noutati

Înapoi
imagine de fundal

Consiliul Județean Vrancea a premiat excelența în educație și sport

Olimpicii și sportivii cu rezultate deosebite la nivel național în anul 2022 au fost premiați astăzi de  președintele Cătălin Toma și vicepreședintele Ionel Cel-Mare, în cadrul ceremoniei de premiere ”Olimpicii pe primul loc!”, devenită o tradiție la Consiliul Județean Vrancea.

 Au primit diplome de excelență și premii în bani 111 elevi din clasele V-XII și 125 de profesori coordonatori, care au obținut premii la etapele naționale ale olimpiadelor pe discipline (locul I, II, III, mențiune) sau locul I la nivel județean și s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor  școlare în acest an, în baza listelor transmise de Inspectoratul Școlar Județean Vrancea.

Au fost premiați și 70 de sportivi vrânceni și 25 de antrenori, din disciplinele: gimnastică, judo, atletism, tir sportiv, tenis, box și handbal. Printre premianți s-au numărat și Ana Maria Bărbosu, cea mai bună gimnastă a momentului din România, multiplă campioană europeană, și Claudia Prisecaru, campioană națională la proba de 3000 m obstacole.

”Vă mulțumesc pentru faptul că reprezentați cu succes județul Vrancea și pentru rezultatele meritorii pe care le aveți. Dorința mea este de a susține educația și sportul, pentru că atât timp cât susținem educația susținem viitorul acestei frumoase țări din care facem parte, România. Județul Vrancea are mulți premianți și vă felicit pentru acest lucru! Prin voi, Vrancea are viitor, prin voi noi devenim mai puternici și putem să generăm proiecte prin care să valorificăm și experiența dumneavoastră”, a declarat președintele Cătălin Toma în cadrul ceremoniei de premiere.

Fondul de premiere alocat pentru olimpicii și sportivii Vrancei, aprobat de Consiliul Județean Vrancea pentru acest an, a fost de 300.000 lei, de trei ori mai mare în comparație cu anul 2021.

 

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

 

Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în ședință ordinară în data de 2 februarie 2023, ora 10.00

Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în ședință ordinară în data de 2 februarie 2023, ora 10.00

Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Vrancea din data de 2 februarie 2023
Citește mai mult
Pe drumurile județene se circulă în condiții de iarnă

Pe drumurile județene se circulă în condiții de iarnă

Pe drumurile județene din Vrancea se circulă în acest moment în condiții de iarnă. Mai multe utilaje de deszăpezire sunt prezente și acționează pe toată rețeaua de drumuri județene, încă de la primele ore ale dimineții, pentru a asigura un trafic normal. Se acționează în zona de nord a județului, …
Citește mai mult
Fonduri de 400 de milioane de euro pentru antreprenorii care au investit în mediul rural

Fonduri de 400 de milioane de euro pentru antreprenorii care au investit în mediul rural

COMUNICAT  DE  PRESĂ  Fonduri de 400 de milioane de euro pentru antreprenorii care au investit în mediul rural                   Antreprenorii care au investit în satul românesc au primit în perioada 2015 – 2022 sprijin pentru înființarea și pentru dezvoltarea de activități neagricole …
Citește mai mult