Anunturi

Înapoi
imagine de fundal

ANUNȚ PUBLIC

🌳 Pentru siguranța șoferilor care circulă pe sectorul de drum județean 205R între localitățile Slobozia Ciorăști și Golești, arborii uscați de pe marginea acestui drum vor fi toaletați sau tăiați în următoarea perioadă.

🌳 Solicitarea venită din partea Primăriei Slobozia Ciorăști este motivată de faptul că plopii aflați pe marginea DJ 205 R au o vârstă considerabilă, de peste 40 de ani, au majoritatea crengilor uscate și prezintă pericol de cădere pe carosabil în caz de furtună.

🌳  Consiliul Județean Vrancea a făcut demersuri către Direcția Silvică Vrancea, iar specialiștii silvici au constatat care este starea arborilor și în funcție de evaluare i-au marcat pe cei care sunt uscați și care vor fi toaletați sau tăiați, începând din toamnă. Administrația județeană a încheiat licitația privind valorificarea masei lemnoase situată pe raza comunei Slobozia Ciorăști, pe aliniamentul DJ 205 R, aferentă unui număr de 187 arbori cu un volum brut de 380,43 m.c.

🌳 Scopul acestei acțiuni este ca participanții la trafic să fie protejați de orice posibile accidente cauzate de căderea crengilor uscate.

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

 

Ședință ordinară în data de 28 septembrie 2023, ora 10.00

Ședință ordinară în data de 28 septembrie 2023, ora 10.00

Ordinea de zi a ședinței ordinare a Consiliului Județean Vrancea, din data de 28 septembrie 2023, ora 10.00
Citește mai mult
INFORMARE DE PRESĂ

INFORMARE DE PRESĂ

Având în vedere interesul manifestat de mass-media cu privire la certificatul de urbanism emis de administrația județeană în scopul construirii Autostrăzii Focșani – Bacău, facem următoarele precizări : • Consiliul Județean Vrancea a emis Certificatul de urbanism nr. 203/09.09.2020 în scopul ”Autostrada Focșani-Bacău (inclusiv rețele de utilități) – cu amplasamentul …
Citește mai mult
𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋 𝐕𝐈𝐙𝐈𝐓𝐄𝐈 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧-𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐕𝐄𝐒̦𝐓𝐄𝐀- 𝐉𝐨𝐢, 𝟐𝟏 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑

𝐏𝐑𝐎𝐆𝐑𝐀𝐌𝐔𝐋 𝐕𝐈𝐙𝐈𝐓𝐄𝐈 𝐃𝐨𝐦𝐧𝐮𝐥𝐮𝐢 𝐦𝐢𝐧𝐢𝐬𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐝𝐫𝐢𝐚𝐧-𝐈𝐨𝐚𝐧 𝐕𝐄𝐒̦𝐓𝐄𝐀- 𝐉𝐨𝐢, 𝟐𝟏 𝐬𝐞𝐩𝐭𝐞𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑

PROGRAM VIZITĂ 9.45  Sosire la Focșani ♦ 10.00 – 11.30 Participare la Adunarea Generală a Asociației Secretarilor Generali ai Județelor din România Locație: Sala Mare de Ședințe a Consiliului Județean Vrancea (Focșani) ♦ 13.00 -  15.00 Întâlnire cu primarii din județul Vrancea Locație: Sala de Ședințe a Primăriei Focșani Temă …
Citește mai mult