Noutati

Înapoi
imagine de fundal

Administratorii piețelor agroalimentare din țară, vizită de lucru în Vrancea

Consiliul Județean Vrancea a găzduit astăzi ședința Asociației Administratorilor de Piețe din România (AAPR), care face parte dintr-o vizită de lucru în județul Vrancea în perioada 12-14 martie.

La întâlnire au participat 15 directori ai Administrației Piețelor din țară, conduși de Teodor Ioan Birț – președintele AAPR, care au fost primiți de Ionel Cel-Mare – vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Adrian Crețu, administratorul public al județului Vrancea, subprefectul Gheorghiță Berbece, Cristian Bălosu – directorul Administrației Piețelor Focșani, Fănică Popa – președintele Asociației Comunelor din România – filiala Vrancea și edili din județ (Suraia, Urechești, Garoafa, Gologanu, Răstoaca).

Vicepreședintele Consiliului Județean Vrancea, Ionel Cel-Mare, le-a urat invitaților bun venit în județul Vrancea și i-a asigurat de întreg sprijinul administrației județene.

Evenimentul a avut ca subiect ”Dezvoltarea piețelor agroalimentare – o necesitate pentru protejarea producătorilor de legume și fructe și dezvoltarea sectorului de procesare a produselor agricole” și a cuprins dezbateri și prezentări de bune practici. În cadrul întâlnirii au avut loc discuții despre activitatea asociației, despre investiții și îmbunătățirea condițiilor din piețe, problemele producătorilor locali și relația dintre producători și cumpărători.

Asociația Administratorilor de Piețe din România împlinește în acest an 11 ani de activitate.

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

 

    
Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Vrancea din data de  24 aprilie 2024, ora 10.00
Citește mai mult
Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Primul parc tematic din România care va reproduce la scară mai mică Lupta de la Mărășești din Primul Război Mondial va fi realizat în proximitatea Mausoleului Eroilor Mărășești. ”Realizarea unui parc tematic completează oferta muzeistică și educațională pentru copii și tineri în special. Este momentul ideal ca la sărbătorirea unui …
Citește mai mult
Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

La data de 18.04.2024 au fost declarate de către agenții economici 243 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 227 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă 
Citește mai mult