Noutati

Înapoi
imagine de fundal

𝐀𝐮 𝐟𝐨𝐬𝐭 𝐬𝐞𝐦𝐧𝐚𝐭𝐞 𝐜𝐨𝐧𝐭𝐫𝐚𝐜𝐭𝐞𝐥𝐞 𝐝𝐞 𝐞𝐱𝐞𝐜𝐮𝐭̦𝐢𝐞 𝐩𝐞𝐧𝐭𝐫𝐮 𝐀𝐮𝐭𝐨𝐬𝐭𝐫𝐚𝐝𝐚 𝐁𝐮𝐳𝐚̆𝐮 – 𝐅𝐨𝐜𝐬̦𝐚𝐧𝐢, 𝐥𝐨𝐭𝐮𝐫𝐢𝐥𝐞 𝟏 𝐬̦𝐢 𝟒!

Președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, a participat astăzi la semnarea contractului de execuție pentru loturile 1 și 4 ale Autostrăzii A7 Buzău – Focșani, eveniment derulat la sediul Instituției Prefectului Județul Vrancea.
”În urmă cu 3 ani Guvernul PNL făcea primii pași pentru ca visul șoferilor vrânceni și moldoveni să devină realitate. Astfel, la acea vreme au fost inițiate demersuri concrete pentru finanțarea construcției Autostrăzii A7, dezvoltarea infrastructurii dinspre Muntenia către Moldova fiind o prioritate pentru administrația liberală pe care o reprezint. Încă de atunci am susținut ceea ce puțini credeau că se poate realiza. Astăzi, visul nostru a devenit realitate!”, a precizat liderul administrației județene.
Contractele de execuție pentru loturile 1 și 4 din Autostrada Buzău – Focșani (A7) au fost semnate de către Cristian Ovidiu Pistol, director general în cadrul Companiei Naționale de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR), de către Cornel Bunghiuz, administratorul asocierii de firme (SA&PE Construct SRL – Spedition UMB SRL – Tehnostrade SRL) care a câștigat licitația, în prezența a numeroși invitați din administrația centrală și locală, printre ei numărându-se doamna senator Raluca Ioan, președintele Camerei deputaților, Marcel Ciolacu, ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu, deputații Ion Ștefan și Elena Stoica.
Tronsonul 1 (km 0+000 – km 4+600) Buzău si Vadu Pașii (4,6 km). Valoare contract: 689,28 milioane de lei (fără TVA).
Tronsonul 4 (km 71+500 – km 82+440) Mândrești Munteni – Focșani Nord (10,94 km, include nodul Focșani Nord care este prelungit cu aproape 4 km până în DN2D). Valoare contract: 763,72 milioane de lei (fără TVA).
Constructorul are la dispoziție 20 de luni pentru finalizarea lucrărilor, perioada de garanție fiind de 10 ani.
                                                     
Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Vrancea din data de  24 aprilie 2024, ora 10.00
Citește mai mult
Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Primul parc tematic din România care va reproduce la scară mai mică Lupta de la Mărășești din Primul Război Mondial va fi realizat în proximitatea Mausoleului Eroilor Mărășești. ”Realizarea unui parc tematic completează oferta muzeistică și educațională pentru copii și tineri în special. Este momentul ideal ca la sărbătorirea unui …
Citește mai mult
Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

La data de 18.04.2024 au fost declarate de către agenții economici 243 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 227 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă 
Citește mai mult