Events

Back
imagine de fundal

Festivalul Viei și Vinului ”Bachus” – 𝟐𝟎-𝟐𝟐 𝐨𝐜𝐭𝐨𝐦𝐛𝐫𝐢𝐞 𝟐𝟎𝟐𝟑

🍷 Dragi prieteni și iubitori ai vinului și ai tradițiilor autentice, vă invităm să ne fiți alături în sărbătoarea podgoriei vrâncene! Să celebrăm împreună tradiția, pasiunea și excelența vinurilor vrâncene. Nu ratați ocazia de a degusta arome unice, a cunoaște meșteșugarii vinului și a ne bucura împreună de frumusețea culturii noastre vinicole.

Programul Festivalului Viei și Vinului, care va avea loc în Piața Unirii din Focșani, cuprinde timp de trei zile (vineri, sâmbătă și duminică):

  • Concursul Național de Vinuri ”Bachus”, ediția a XII-a – locație Tribunal vechi (reabilitat de Consiliul Județean Vrancea)
  • Expoziție de vinuri în Piața Unirii (cei mai importanți producători de vin din Vrancea vor expune cele mai bune vinuri, multe dintre ele premiate)
  • Târgul meșterilor populari
  • Ateliere de creație pentru copii pe teme autumnale la Galeriile de Artă
  • Drumul podgoriilor vrâncene pe bicicletă, un tur ciclistic prin podgoriile Vrancei
  • Concursul Național de Interpretare a Cântului Tradițional ”Cântece de viță veche”
  • Spectacole cu artiști de renume

Deschiderea oficială a Festivalului va avea loc vineri, ora 17.00, în Piața Unirii din Focșani, cu alaiurile toamnei de la liceele din județ.

🥂 Ne vedem la Festivalul Viei și Vinului ”Bachus” 2023! 🥂

Mesaje de condoleanțe pentru Cătălin Toma, transmise de reprezentanții Uniunii Europene

Mesaje de condoleanțe pentru Cătălin Toma, transmise de reprezentanții Uniunii Europene

Vestea neașteptată a trecerii în neființă a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, în timp ce era în plină activitate, i-a surprins și întristat și pe reprezentanții forurilor europene în care era membru. Aceștia au transmis mai multe mesaje de condoleanțe în care își exprimă regretele cu privire la acest …
Read more
Președintele Cătălin Toma a decedat sâmbătă, 17 februarie 2024

Președintele Cătălin Toma a decedat sâmbătă, 17 februarie 2024

Cu profundă tristețe și regrete adânci, ne exprimăm durerea în urma veștii tragice privind moartea neașteptată a președintelui Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma. Comunitatea noastră a pierdut un lider dedicat și un om remarcabil. Cătălin Toma a fost nu doar un președinte al Consiliului Județean, ci și un prieten, un …
Read more
Toate traseele de transport public județean din Vrancea, acum disponibile pe Google Maps!

Toate traseele de transport public județean din Vrancea, acum disponibile pe Google Maps!

Consiliul Județean Vrancea anunță lansarea unui proiect important pentru mobilitatea cetățenilor: integrarea tuturor traseelor de transport public județean pe platforma Google Maps. Planificați-vă călătoria cu ușurință, folosind harta interactivă Google Maps. CUM? În Google Maps introduceți în caseta de căutare localitatea în care vreți să ajungeți (eventual adresa exactă), bifați …
Read more
[gtranslate]