Nachrichten

Zurück
imagine de fundal

Tinerii din sistemul de protecție a copilului, informați în cadrul unei campanii a DGASPC Vrancea

Consiliul Județean Vrancea a găzduit astăzi un eveniment dedicat tinerilor beneficiari ai sistemului de protecție specială, în cadrul unei campanii de conștientizare și informare organizată de Direcția Generală de Asistență Socială și Protecția Copilului (DGASPC) Vrancea, la inițiativa Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse și în colaborare cu Autoritatea Națională pentru Protecția Drepturilor Copilului și Adopție.
La activitatea de astăzi au participat președintele Consiliului Județean Vrancea, Cătălin Toma, directorul general al DGASPC Vrancea, Daniela Nicolaș, subsecretarul de stat din cadrul Ministerului Familiei, Tineretului și Egalității de Șanse, Bogdan Paraschiv, vicepreședintele CJ Vrancea Ionel Cel-Mare, alături de reprezentanți ai Instituției Prefectului, Inspectoratului Școlar Județean Vrancea, Inspectoratului de Poliție Județean Vrancea, Centrul de Prevenire, Evaluare, Consiliere Antidrog Vrancea și Colegiul Psihologilor.
Președintele Cătălin Toma le-a transmis tinerilor din sistemul de protecție un mesaj de susținere: ”𝐶𝑜𝑛𝑠𝑖𝑑𝑒𝑟 𝑐𝑎̆ 𝑜 𝑎𝑠𝑡𝑓𝑒𝑙 𝑑𝑒 𝑐𝑎𝑚𝑝𝑎𝑛𝑖𝑒 𝑒𝑠𝑡𝑒 𝑏𝑖𝑛𝑒𝑣𝑒𝑛𝑖𝑡𝑎̆. 𝐵𝑎𝑧𝑎𝑡̦𝑖-𝑣𝑎̆ 𝑝𝑒 𝑎𝑢𝑡𝑜𝑟𝑖𝑡𝑎̆𝑡̦𝑖𝑙𝑒 𝑠𝑡𝑎𝑡𝑢𝑙𝑢𝑖, 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑟𝑐𝑎𝑡̦𝑖 𝑠𝑎̆ 𝑐𝑜𝑚𝑢𝑛𝑖𝑐𝑎𝑡̦𝑖. 𝐶𝑎 𝑠𝑎̆ 𝑣𝑎̆ 𝑝𝑢𝑡𝑒𝑚 𝑎𝑗𝑢𝑡𝑎 𝑡𝑟𝑒𝑏𝑢𝑖𝑒 𝑠𝑎̆ 𝑠̦𝑡𝑖𝑚 𝑐𝑒 𝑣𝑎̆ 𝑑𝑜𝑎𝑟𝑒, 𝑐𝑒 𝑝𝑟𝑜𝑏𝑙𝑒𝑚𝑒 𝑎𝑣𝑒𝑡̦𝑖, 𝑎𝑣𝑒𝑚 𝑛𝑒𝑣𝑜𝑖𝑒 𝑑𝑒 𝑟𝑒𝑐𝑜𝑚𝑎𝑛𝑑𝑎̆𝑟𝑖𝑙𝑒 𝑑𝑢𝑚𝑛𝑒𝑎𝑣𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑎̆, 𝑝𝑒𝑛𝑡𝑟𝑢 𝑎 𝑠̦𝑡𝑖 𝑢𝑛𝑑𝑒 𝑠̦𝑖 𝑐𝑎̂𝑛𝑑 𝑠𝑎̆ 𝑖𝑛𝑣𝑒𝑠𝑡𝑖𝑚. 𝐴𝑣𝑒𝑡̦𝑖 𝑖̂𝑛 𝑣𝑒𝑑𝑒𝑟𝑒 𝑐𝑎̆ 𝑒𝑑𝑢𝑐𝑎𝑡̦𝑖𝑎 𝑠̦𝑖 𝑠𝑎̆𝑛𝑎̆𝑡𝑎𝑡𝑒𝑎 𝑠𝑢𝑛𝑡 𝑐𝑒𝑙𝑒 𝑚𝑎𝑖 𝑖𝑚𝑝𝑜𝑟𝑡𝑎𝑛𝑡𝑒. 𝐹𝑖𝑡̦𝑖 𝑑𝑒𝑠𝑐ℎ𝑖𝑠̦𝑖, 𝑎𝑠̦𝑎 𝑐𝑢𝑚 𝑠̦𝑖 𝑛𝑜𝑖 𝑖̂𝑛𝑐𝑒𝑟𝑐𝑎̆𝑚 𝑠̦𝑖 𝑠𝑝𝑒𝑟 𝑐𝑎̆ 𝑟𝑒𝑢𝑠̦𝑖𝑚 𝑠𝑎̆ 𝑓𝑖𝑚 𝑙𝑎 𝑛𝑖𝑣𝑒𝑙𝑢𝑙 𝑎𝑠̦𝑡𝑒𝑝𝑡𝑎̆𝑟𝑖𝑙𝑜𝑟 𝑣𝑜𝑎𝑠𝑡𝑟𝑒”.
Întâlnirea și-a propus să asigure o mai bună informare a tinerilor cu vârsta cuprinsă între 17 și 26 de ani cu privire la drepturile și măsurile de sprijin de care pot beneficia în cazul în care decid să părăsească sistemul de protecție la împlinirea vârstei de 18 ani, dar și cu privire la atribuțiile și responsabilitățile ce le revin.
Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea
Ședinţă ordinară în data de 21 iunie 2024, ora 10.00

Ședinţă ordinară în data de 21 iunie 2024, ora 10.00

Ședinţă ordinară în data de 21 iunie 2024, ora 10.00 ⇒Ordinea de zi
Lesen Sie mehr
Locuri de muncă vacante la data de 13 iunie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 13 iunie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

La data de 13.06.2024 au fost declarate de către agenții economici 272 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 158 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă 
Lesen Sie mehr
𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐕𝐚𝐫𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐢: 𝟏𝟔 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞-𝟑𝟎 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟒

𝐒̦𝐜𝐨𝐚𝐥𝐚 𝐝𝐞 𝐕𝐚𝐫𝐚̆ 𝐥𝐚 𝐌𝐮𝐳𝐞𝐮𝐥 𝐕𝐫𝐚𝐧𝐜𝐞𝐢: 𝟏𝟔 𝐢𝐮𝐥𝐢𝐞-𝟑𝟎 𝐚𝐮𝐠𝐮𝐬𝐭 𝟐𝟎𝟐𝟒

Fie că vrei să explorezi povești fascinante, să devii jurnalist pentru o zi, să te joci ca în vremurile de demult, să-ți dezvolți abilitățile artistice sau să vizionezi filme, te așteptăm alături de noi la cea de-a patra ediție a programului „Școala de Vară la Muzeu”! Înscrieri în perioada 12 …
Lesen Sie mehr
[gtranslate]