Nouvelles

Retour
imagine de fundal

Toate traseele de transport public județean din Vrancea, acum disponibile pe Google Maps!

Consiliul Județean Vrancea anunță lansarea unui proiect important pentru mobilitatea cetățenilor: integrarea tuturor traseelor de transport public județean pe platforma Google Maps.

Planificați-vă călătoria cu ușurință, folosind harta interactivă Google Maps.

CUM?

În Google Maps introduceți în caseta de căutare localitatea în care vreți să ajungeți (eventual adresa exactă), bifați opțiunea ”transport public” și vor fi afișate indicații detaliate în timp real, pas cu pas, pentru a ajunge la destinația dorită: traseul, ore de sosire, ore de plecare și stații.

Proiectul integrează 322 de rute de transport public județean, cu 996 de curse, acoperind întreg județul Vrancea. Suntem printre primele județe din România care publică transparent toate rutele de transport public pe o platformă globală și dorim să încurajăm cetățenii să utilizeze transportul public și să contribuim la descongestionarea traficului.

O parte din trasee sunt încă în curs de atribuire și pot suferi modificări, de aceea vă rugăm să ne ajutați să îmbunătățim sistemul prin raportarea oricăror întârzieri sau probleme la adresa de email transport@cjvrancea.ro .

Consiliul Județean Vrancea este dedicat modernizării și eficientizării transportului public județean. Integrarea traseelor pe Google Maps reprezintă un pas important în această direcție, oferind cetățenilor un instrument accesibil și ușor de utilizat pentru planificarea deplasărilor. Mulțumim echipei Google Transit Partners pentru suportul acordat în toată această perioadă de implementare.

Vă invităm să explorați noul mod de a călători în județul Vrancea!

Puteți accesa Google Maps vizitând maps.google.com , descărcând aplicația pentru android din Google Play sau pentru iOS din App Store.

 

 

Biroul de Presă al Consiliului Județean Vrancea

Stații Vrancea

Stații Vrancea

 

Exemplu traseu Vrancea

Exemplu traseu Vrancea

Exemplu traseu Vrancea cu stații

Exemplu traseu Vrancea cu stații

Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Convocarea Consiliului Judeţean Vrancea în şedinţă extraordinară în data de 24 aprilie 2024, ora 10.00

Ordinea de zi a şedinţei extraordinare a Consiliului Judeţean Vrancea din data de  24 aprilie 2024, ora 10.00
Lire plus
Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Parc tematic la Mausoleul Eroilor din Mărășești

Primul parc tematic din România care va reproduce la scară mai mică Lupta de la Mărășești din Primul Război Mondial va fi realizat în proximitatea Mausoleului Eroilor Mărășești. ”Realizarea unui parc tematic completează oferta muzeistică și educațională pentru copii și tineri în special. Este momentul ideal ca la sărbătorirea unui …
Lire plus
Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

Locuri de muncă vacante la data de 18 aprilie 2024 în Județul Vrancea și Uniunea Europeană

La data de 18.04.2024 au fost declarate de către agenții economici 243 locuri de muncă vacante în județul Vrancea și 227 locuri de muncă în țările din Uniunea Europeană. Pentru detalii suplimentare vă rugăm să accesați pagina www.anofm.ro sau la telefon 0237/224677, 0237/224678. (email: ajofm.vn@anofm.gov.ro, vrancea@anofm.gov.ro) Locuri de muncă 
Lire plus
[gtranslate]